Αδυνατίσματος στον Κόσμο Γυναίκα 2011 Σε Εικόνες

??????? ???????????, ??????? ?????? ???????

Η τάμι το Κάρο έχει γραφή από το 1996. Ειδικεύεται στον τομέα της υγείας, ευεξίας και ταξιδιωτικά θέματα και διαθέτει μονάδες σε διάφορες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων Μέρα της Γυναίκας, Marie Claire, Adirondack Ζωής και του Εαυτού του.
Είναι, επίσης, ένας έμπειρος ανεξάρτητο ταξιδιώτη και μια certified personal trainer και σύμβουλος διατροφής. Το κάρο, ασκεί την ποινική δικαιοσύνη βαθμό στο Penn Foster College. Lingerie έχει έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος από τις ημέρες του burlesque. Μοτέλ και σοκάκι καταστήματα ήταν το πρόσφορο έδαφος των εσωρούχων τότε, όταν οι άνδρες με την ακόρεστη όρεξη πήγε να Burlesque shows για να δείτε τις φαντασιώσεις τους, που θεσπίστηκε στις στάδιο. Γυναίκες με τσιγγούνης ή ιδρωμένα ρούχα χορέψει. Κάποιοι πήραν κομμάτια από τα ρούχα τους μακριά και χλεύαζε τους άντρες τους. Τώρα, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν το ίδιο για τους δικούς τους, χωρίς αναστολή από τις μεγαλύτερες ημέρες. Των γυναικών lingerie έχει έρθει στο φως, και υπάρχουν πολλά πανέμορφα και καλόγουστα κομμάτια. Και τι δεν είναι καλαίσθητο είναι αποδεκτή σε άλλους κύκλους και με άλλους σκοπούς. Το g-strings, σαγιονάρες, backless εσώρουχα και fishnet κάλτσες με το δέρμα είναι ένα βλέμμα που χρησιμεύει για να πουλήσει το σεξ. Αυτό το σεξ πουλάει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα ή στις σελίδες του Playboy.

Τώρα αγαπούσα τηγανίτες τόσο πολύ που νόμιζα ότι για έλασης βρώμη, κουάκερ, αυτό είναι όλο. Λοιπόν, αν έφαγα το χυλό, στη συνέχεια, θα ήθελα να τρώνε ό, τι αγαπούσα. Έτσι, κουάκερ έγινε ο στυλοβάτης κατά τους πρώτους μήνες του νέου μου. Τώρα είμαι τυχερή που μου αρέσει το κουάκερ, πάντα, δόθηκε σε μένα κάθε πρωί, όταν ήμουν παιδί, με γάλα, που καλύπτεται με μια κρούστα ζάχαρης με τη μεγάλη μάζα του βουτύρου στη μέση. Τώρα η πρόκληση ήταν πώς να το κάνει πιο υγιεινό.

Δεν άντεχα αυτό που γίνεται με το νερό, έτσι έπρεπε να γίνει με το γάλα, έτσι και το αποκορυφωμένο ήταν η επιλογή. Υποκατάστατο ζάχαρης ήρθε δίπλα, το ζαχαρούχο μορφή, δεν το tablet σας. Τώρα για το υποκατάστατο του βουτύρου, της ελιάς εξάπλωση, καλά λίπη σε ελιές. Αυτό ήταν, το νέο υγιές κουάκερ υποκατάστατο που είχα κάθε πρωί. Τώρα το μεγάλο πράγμα για το κουάκερ είναι σε γεμίζει για τις ηλικίες και τις ηλικίες, τρεις έως τέσσερις ώρες.

Το Guarana είναι ένα από τα ευρέως προτεινόμενη φυσικών χορταριών αδυνατίσματος για την απώλεια βάρους. Αυτό το διεγερτικό για την απώλεια βάρους αυξάνει την πνευματική εγρήγορση, καταπολεμά την κόπωση και βελτιώνει τη φυσική αντοχή του ατόμου. Το Guarana είναι εξοπλισμένο με το υψηλό επίπεδο της καφεΐνης συγκέντρωση. Σύμφωνα με μελέτες, να κατέχουν τρεις φορές το ποσό της καφεΐνης, όπως ο καφές. Σήμερα, το guarana είναι ένα ενεργό συστατικό που χρησιμοποιείται στο χάπι απώλειας βάρους. Ορισμένες από τις ενώσεις που είναι παρούσες σε guarana, όπως τανίνες, αλκαλοειδή της ξανθίνης, θεοφυλλίνη και θεοβρωμίνη, βελτιώνει την ευεξία του ατόμου. Είναι, επίσης, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το guarana συμπληρώματα με τις συμβουλές των γιατρών. Επίσης, δεν θα πρέπει να λαμβάνονται με οποιαδήποτε προϊόντα που περιέχουν ephedra. Μεγαλύτερη μείωση του ισχίου περιφέρειες και μείωση του ορού, τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και άλλα πλεονεκτήματα από τη χρήση guarana χορτάρι.

Τι θέλω από αυτό, επειδή μαζί μας πολύ περισσότερο από τους νέους μας χρόνια. Ή ίσως αυτό που δεν θέλω. Αυτό μου φάνηκε το πιο εύκολο σημείο εκκίνησης. Πήγα με τα πόδια σε τοπικά καταστήματα και κάθισαν σε μια καφετέρια, έξω, ήταν λίγο κρύο, αλλά hey, θα κάψετε περισσότερες θερμίδες. Σταμάτα, μην το πας εκεί, θερμίδες, ξέχνα τα τώρα έπρεπε να είναι κάτι που θα μπορούσε να διατηρηθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου, όχι μόνο για λίγους μήνες. Πρώτον, πήρα τα πόδια μου και τον καφέ μου και υπολογίζονται οι υπέρβαροι άνθρωποι που περνούν από, στη συνέχεια, κοίταξα στο βηματισμό τους, το πώς περπατούσαν, τι είχαν, πώς κράτησαν τους εαυτούς τους. Είχα, επίσης, να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι δεν ήταν πια και δεν θα δούμε 18 και πάλι γιατί μπορεί να πέσει 3 πέτρα ή περισσότερα. Έπρεπε να ανανεώσεις το κεφάλι μου όσον αφορά τη δική μου την εικόνα του σώματος, και τι πραγματικά ήθελε να επιτύχει.

Πήγα να θρηνούν, πραγματικά, και ήταν σαν να χάνεις ένα φίλο, ο λόγος μου για τη ζωή, παρηγοριά μου, τα πάντα μου. Υποθέτω ότι το φαγητό στην υπερβολή, είναι σαν να είσαι εξαρτημένος, η σκέψη του να δώσει κάτι που να γεμίζει τη ζωή σας, σας δίνει μόνο χαρά, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να το κάνουμε αυτό και πάλι πρέπει να είναι σαν να δίνουμε μέχρι τη λήψη παράνομων ναρκωτικών. Υπάρχουν συμπτώματα στέρησης, αφόρητη πείνα για το ένα, απώλεια ρουτίνα για τον άλλον, είναι απαίσια, η σκέψη του να χρειάζεται να περάσουν από αυτό ήταν φρικτό, τρομακτικό και κάτι που sooo δεν θέλω να το κάνω αλλά μου θύμισε τον εαυτό μου κάθε λεπτό, κάθε μέρα γιατί το κάνω. Προφανώς αυτή η δίαιτα λειτουργεί επειδή είναι να αποκόψει όλα τα επεξεργασμένα και λιπαρά τρόφιμα, εκτός αν τα συμπεριλάβετε ως "αιτήσεις syn", και το υψηλό " Syn "αξία" καλό " τρόφιμα σημαίνει ότι δεν μπορούν να καταναλωθούν σε μεγάλη ποσότητα. Η έμφαση είναι για το μαγείρεμα γεύματα από το μηδέν με δωρεάν τρόφιμα * θα μπορούσατε να κάνετε ένα νόστιμο σπιτικό σούπα που θα είναι δωρεάν, αλλά μια κονσέρβα σούπα λαχανικών θα μπορούσε να είναι 15 'αιτήσεις syn' (ανάλογα με τη μάρκα/μέγεθος), ως εκ τούτου, να οργανώνονται και να κάνει σπιτικό σούπα θα σώσει το "αιτήσεις syn'.